Суббота, 20.04.2024, 02:27
ФК "Анжи" Махачкала
 
Форма входа

Меню сайта
  • Главная
  • Данные о ФК "Анжи"
  • Стадион "Динамо"
  • Основной состав "Анжи"
  • Календарь игр
  • Downloads
  • Гостевая книга

  • Поиск

    Главная » 2014 » Март » 14 » Рецепт виготовлення одеського форшмаку
    15:23
    Рецепт виготовлення одеського форшмаку
    Відокремивши від філе оселедця, замочу його на ніч в молоці. Бабуся замочувала в старій чайній заварці, але молока все одно добавляла.
    Теперь зваріть три яйця, відокремте жовтки від білків. У жовтки додайте перець і чорний мелений, запашний. Чайну ложку гірчиці, дві столові ложки оцту (краще яблучного або виноградного), дві чайні ложки цукру, чверть склянки гарного рослинного масла, і все це добре перетерти. А тим часом замочили в тому ж молоці полбатона зі зрізаною кіркою.

    Далі працює в основному м'ясорубка. Інші рецепти дивіться на сайті - http://vkusno-i-prosto.ru/receipt/classic-salad-with-crab-sticks/. Пропустили оселедець, перемішали з жовтками і всім, що при жовтках, пропустили ще раз разом з двома кислими яблучками (антонівка буде в самий раз), двома середніми цибулинами, частиною білків і замоченим хлібом (не забудьте віджати). Ще раз гарненько перемішаємо.
    Тепер залишилася власне ікебану. Виклали отриманий продукт в оселедницю, посипали дрібно нарізаною зеленою цибулею і прикрасили залишками білків, зеленню і чим самі захочете. На свій розсуд - тут я вас ні в чому не обмежую.
    Є це можна по-всякому. Я, наприклад, намазую на хліб з олією, але можна і просто виделкою з тарілки. Форшмак їдять першим - для апетиту, тому він і називається "форшмак".

    Просмотров: 627 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
    Календарь
    «  Март 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Архив записей

    Наш опрос
    Пойдет ли на пользу смена клубной политики ФК Анжи?
    Всего ответов: 17

    Статистика



    ФК "Анжи" (Махачкала), 2007-2013